REVELION 2019 GRECIA – Riviera OLIMPULUI Riviera Olimpului – Salonic – Kalambaka & Manastirile Meteora – Muntele Olimp & Litohoro


Hotel SMARTLINE MEDITERRANEAN RESORT 4*

Galeria de imagini a proprietăţii Galeria de imagini a proprietăţii  Imagine similară

In Nordul Greciei, la numai 700 km de Bucuresti se afla RIVIERA MUNTELUI OLIMP, intinsa pe 80 km de litoral cu plaje si localitati pitoresti. Paralia Katerini, perla statiunilor, va asteapta cu hoteluri ospitaliere, strazi animate, restaurante, cafenele, magazine de blanuri si bijuterii, etc.

Mediterranean Resort reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta de calitate. Aflat la distanta foarte mica de mers pe jos de centrul animat al statiunii Paralia si la numai 80 m de plaja, hotelul va asteapta cu 68 camere moderne dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, mini bar, muzica, balcon.

Facilitati hotel: restaurant, bar, crama, zona SPA cu piscina interioara incalzita, GYM (gratuite pentru oaspetii hotelului), sauna si jacuzzi (cu taxa).

Cina Festiva de Revelion este inclusa in pret si BONUS Welcome drink la receptie si dulciuri traditionale in camera.

 

http://www.freevector.com/site_media/preview_images/FreeVector-Bus.jpghttp://www.freevector.com/site_media/preview_images/FreeVector-Bus.jpgPROGRAM AUTOCAR Hotel SMARTLINE MEDITERRANEAN RESORT 4****

          29 Dec 2018 – 2 Ian 2019 (5 zile/ 4 nopti)

278 euro/ Tarif PROMO pana in 30.11 / persoana si 320 euro Tarif standard/ persoana

29 dec 2018, Bucuresti – Sofia – Salonic – Riviera Olimpului

Plecare ora 06.00 dimineata, Bucuresti, zona metrou TIMPURI NOI (Splaiul Unirii 96-98). Parcurgeti 750 km, pe parcursul carora ghidul va prezenta informatii despre destinatie si program. Sosire in jurul orelor 19:00 in Paralia, cea mai atractiva statiune a Rivierei si cazare. Cina la hotel

30 dec 2018, Paralia – Tembi – Kalambaka – Meteora - Paralia

Mic dejun. Va invitam sa participati la Excursia optionala Kalambaka & Manastirile Meteora, cu plecare dimineata din Paralia. Prima oprire este in Valea Tembi pentru vizita la Biserica Sf. Paraschiva, lacas de cult sapat in stancă si la Izvorul lui Dafne. Strabatem inca 60 km pe langa orasele Larissa si Trikala si ajungem la Kalambaka unde putem admira siluetele unice ale stancilor in varful carora se afla din secolul 14, Manastirile Meteora. Ne oprim la un atelier traditional de icoane pentru o demonstratie despre confectionarea acestora. Urmeaza vizita uneia dintre renumitele Manastiri Meteora, unde vom fi impresionati de privelistea superba si de experienta religioasa unica. Intoarcerea seara in Paralia. Cina la hotel.

31 dec 2018, Paralia – Salonic – Paralia  La Multi Ani 2019!

Mic dejun. Pentru ultima zi a anului, am programat Excursia optionala - GRATUITA pentru turistii inscrisi pana in 30 octombrie - la Salonic, capitala Greciei de Nord, cu tur panoramic la cele mai importante obiective, Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Palatul si Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Piata Aristotelus, Bazarul. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Intoarcere dupa amiaza in Paralia. Cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului, la ora 22:00 (in loc de cina standard din 31.12) si petrecere cu muzica asigurata de DJ.

01 ian 2019, Paralia – Muntele Olimp – Litohoro - Paralia

Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul nou asemeni zeilor participand la Excursia optionala - GRATUITA pentru turistii inscrisi pana in 30 octombrie - pe Muntele Olimp, cel mai inalt munte din Grecia, considerat lacas sfant in mitologie, un loc magnific, cu panorama asupra Marii Egee; aveti ocazia sa popositi si in frumosul orasel montan Litohoro. Intoarcere la Paralia. Cina la hotel.

02 ian 2019, Paralia – Bucuresti  Mic dejunlecare spre tara; sosire Bucuresti in jurul orei 22.00.

 

Servicii incluse in tarifele de mai sus

ü TRANSPORT autocar licentiat, conform program prezentat mai sus

ü CAZARE 4 NOPTI in Paralia, Hotel SMARTLINE MEDITERRANEAN RESORT 4* cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) si CINA DE REVELION.

ü GHID insotitor din partea agentiei si vizite conform traseu.

ü  GRATUIT 2 Excursii - Salonic & Olimp - pentru inscrieri pana in 30.10.

Grup minim 35 persoane.

 

COSTURI EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti): # Meteora = 25 euro/adult si 20 euro/copii 3-12 ani; # Salonic (pentru inscrieri dupa 30.10) = 20 euro/adult si 15 euro/copii 3-12 ani; # Olimp (pentru inscrieri dupa 30.10) = 20 euro/adult si 15 euro/copii 3-12 ani

 

Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari de trafic rutier, care pot cauza intarzieri si modificari de program; conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective. Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

Imagine similarăImagine similarăTARIFE TURISM INDIVIDUAL Hotel SMARTLINE MEDITERRANEAN RESORT 4****

Perioda deschisa 28 Dec 2018 – 03 Ian 2019

Tarife PROMO 30.11

177 euro/ Tarif PROMO pana in 30.11/  3 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE si CINA DE REVELION  per persoana in camera dubla

218 euro/ Tarif PROMO pana in 30.11/  4 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE si CINA DE REVELION  per persoana in camera dubla

251 euro/ Tarif PROMO pana in 30.11/  5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE si CINA DE REVELION  per persoana in camera dubla

Tarif Standard = 211 euro/ 3 nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA DE REVELION per persoana in camera dubla (minim 2 persoane)

Tarif Standard = 260 euro/ 4 nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA DE REVELION per persoana in camera dubla (minim 2 persoane)

Tarif Standard = 299 euro/ 5 nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA DE REVELION per persoana in camera dubla (minim 2 persoane)

A 3-a persoana in dubla:  0-5 ani GRATUIT fara pat; 6-11 ani= -40%; 12-99 ani= -30%; Supliment Single = +40% .

 

 

Taxa turistica locala va fi achitata de turisti direct la receptia hotelului (1,5 EUR/ camera/ noapte/ 3*); Clasificarea hotelurilor este atribuită oficial de Ministerul Turismului local.

Conditii de plata : Avans cca 50 % la rezervare, iar diferenta pana in 01 Dec 2018. Termen limita de inscriere: in limita locurilor disponibile;

 

Nu sunt incluse in prêt : Asigurare medicala de calatorie (cca 20 LEI); Asigurarea storno (optionala); Taxe de intrare la obiective; Alte servicii optionale;

Documente necesare pentru calatorie (cetateni romani): Carte de identitate sau Pasaport valabile – toate detaliile actualizate sunt pe www.politiadefrontiera.ro.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.